Contact

Bezoekadres:
Comeniusstraat 6
1817 MS ALKMAAR

Postadres:
Postbus 8037
1802 KA ALKMAAR

Telefoonnummers:
Algemene vragen: 072-567 2511
Medische vragen: 0800-2255889

Heeft u een vraag of opmerking over deze site, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Disclaimer

LET OP: Helaas kan Boehringer Ingelheim u geen persoonlijk medisch advies geven. Uw huisarts of behandelend specialist is de aangewezen persoon om uw gezondheidssituatie en een mogelijke wens ten aanzien van medicijngebruik te bespreken. Uw arts is op de hoogte van uw gezondheidssituatie, uw medicijngebruik en uw medische voorgeschiedenis. Uw arts kan beslissen welke behandeling het beste voor u is. Vragen die u aan Boehringer Ingelheim stelt met betrekking tot persoonlijk medisch advies zullen om die reden helaas niet beantwoord worden.

Bij deze willen wij u er op wijzen dat de informatie die wordt ontvangen door onze afdeling Medische Informatie opgeslagen wordt in een electronische database om zo een optimale service te kunnen leveren. Wij verzekeren u dat deze informatie strikt vertrouwelijk blijft en dat deze gegevens verwerkt worden conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Heeft u een vraag of opmerking over deze site, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.* deze velden verplicht invullen.Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.